Saturday, 19 February 2011

I det här numret av Papi med temat "handstil och fingrar" medverkar jag med en text, jag som inte ens tycker om att skriva... och konstigt nog kändes det inte ens förfärligt att läsa texten så här tre månader efter att den blev skriven.1 comment:

Stefan said...

Hej. Jaha det kom ut nu. Ser nästan din handstil här. Det kan annars gå lite i vågor om ens vilja till texter, efter tre månader kan man smått t.ex. oppskatta eller inte få avstötning, vilket kan komma om halvår, för att om ett år igen gå an, senare känns åter sämre, ifall man överhuvud vågar/ kan läsa den efter hand. Jag var dock direkt förvånad för egen del här om dagen att kunde gilla en del diktrader jag råkade läsa i solfläckens barnhem när skulle signera boken åt en bibliofil, många år hade jag ju mycket svår motvilja och rejektion mot allt i boken och ansåg den helt botten och inte i klass mot vad borde.
Men grattis till publiceringen, publicering är alltid publicering, sedan gillar man det stundom, andra gånger inte av sitt släppta. Din text är nog bra! Den jag fick läsa?